Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Wat een geweldig apparaat, een HP PageWide printer!

Al vanaf het begin van mijn nieuwe drukkerij, wilde ik een HP PageWide printer kopen voor bij ons op de werkvloer. Ik heb altijd problemen met mijn printers dat ze het bepaalde formaat niet goed kunnen uitprinten of dat mijn documenten te groot zijn. Hierdoor krijgen we veel frustraties en moeten we sommige documenten bij andere partijen laten drukken. Dit is heel onprofessioneel en daarom moest hier verandering in komen.

Op zoek naar de prachtige HP PageWide printer

Het werd dus tijd om eindelijk de langverwachte HP PageWide printer naar binnen te slepen. Er was alleen een ding, de printer was zo geliefd en populair bij andere bedrijven, dat vele aanbieders hem niet meer op voorraad hadden. Sommige konden hem zelfs niet meer extra bestellen omdat het zo druk was. Dit was natuurlijk super balen en moest daarom extra mijn best doen om te kijken waar hij beschikbaar was en dat ik hem zo snel mogelijk kon bestellen. Hierdoor had ik ook mijn werknemers ingeschakeld om af en toe op websites te kijken van aanbieders die de HP PageWide printer verkochten. Na ongeveer een paar dagen had een werknemer een website gevonden waar ze de HP PageWide printer hadden! Ik kon wel een gat in de lucht springen en was echt opgelucht dat we hem hadden gevonden.

Repromat was het bedrijf wat we zochten

Mijn werknemer had de printer gevonden bij de website van Repromat. Daar zagen we dat ze daar verschillende soorten HP PageWide printers hadden staan. Ik dacht altijd dat er maar één soort was, maar dat bleek niet zo. Gelukkig konden we in contact komen met Repromat voor advies. Zij hebben ons de HP PageWide XL 8000 aanbevolen en daar hebben we totaal geen spijt van! Hij werkt als een trein en het had geen beter apparaat kunnen zijn.

Contact

Wilt u ook advies op print- en scanoplossingen? Of bent u benieuwd naar de producten van Repromat? Bekijk dan gerust eens de website voor meer informatie hierover. U kunt ook gerust langskomen in de showroom voor directe vragen aan de medewerkers.