Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een zo goedkoop mogelijke verhuis offerte

Iedereen weet dat verhuizen een grote kostenpost is. Een goedkope verhuis offerte spreekt dan ook iedereen wel aan. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je een zo goedkoop mogelijke verhuis offerte ontvangt? Hieronder staan wat tips waarmee je kunt besparen op je verhuiskosten. (Klik hier voor een verhuisofferte)

Een verhuis offerte op maat opvragen

Begin eerst met verhuis offertes op te vragen bij verhuisbedrijven in uw regio. U kunt dit doen via de website van Verhuisbedrijfexpert.nl. Hier ontvangt u, nadat u het formulier op de website heeft ingevuld, snel en gemakkelijk offertes van maar liefst zes verhuisbedrijven bij u in de regio. Doordat veel verhuisbedrijven het aantal kilometers die ze moeten overbruggen opnemen in de verhuiskosten zal de offerte van een verhuisbedrijf bij u in de buurt al een stuk lager uitvallen dan een verhuisbedrijf buiten uw regio. Verder kunt u besparen door een hoop voorwerk zelf te doen. Denk hierbij aan inpakwerkzaamheden, meubels uit elkaar halen en de verhuisdozen alvast klaarzetten en labelen met informatie voor de nieuwe bestemming. Zo hoeven de verhuizers enkel de dozen in- en uit te laden en van A naar B te brengen. Geef bij het aanvragen van de offertes op het formulier van Verhuisbedrijfexpert.nl aan welke werkzaamheden u van de verhuizers verwacht. Zo voorkomt u dat u een standaard offerte ontvangt waarin deze werkzaamheden zijn inbegrepen en u dus betaalt voor werkzaamheden die niet hoeven te worden uitgevoerd. Een offerte op maat bespaart u dus een hoop geld.

Controleer de verhuis offerte goed

Vervolgens is het verstandig de verhuis offerte goed te controleren. Kijk bijvoorbeeld goed naar de datum op de offerte. Hebben ze de verhuizing gepland in een weekend? Verplaats de verhuizing dan naar een doordeweekse dag. Veel verhuisbedrijven rekenen namelijk extra kosten in het weekend. Hetzelfde geldt voor avonduren. Check tot slot ook of de verhuisdozen zijn inbegrepen in de offerte. Veel verhuisbedrijven rekenen namelijk automatisch de verhuisdozen mee in de offerte. Door zelf verhuisdozen aan te schaffen bijvoorbeeld via Marktplaats kun je een hoop kosten besparen. Er zijn dus veel werkzaamheden die je zelf kunt verrichten en die dus buiten de offerte kunnen worden gehouden. Geeft dit uitgebreid en duidelijk aan op het formulier van Verhuisbedrijfexpert.nl en je zult zien dat de offertes aanzienlijk lager zullen uitvallen.