Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Opslagruimte in Ijsselstein?

Als u op zoek bent naar goedkope opslagruimte in Ijsselstein, zoek dan niet verder, wij hebben de ideale opslagruimte voor jou. Bij ons kun je gemakkelijk online opslagruimtes huren. Wij snappen goed dat u soms even wat extra ruimte nodig heeft als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Dan is het handig als u even snel een ruimte kan huren voor een maand, bij ons kan dat. U waardevolle spullen worden veilig opgeslagen in onze opslagruimtes. Het maakt niet uit wat u wilt opslaan, of het nou gaat om bedden, een auto, of oude dozen met oude foto’s, wij vinden de ideale opslagplaats voor u.

Voordelen van een opslagruimte in Ijsselstein

Het belangrijkste voordeel van een opslagruimte in de buurt van Ijsselstein is natuurlijk de locatie. Als u uit die omgeving komt, is het natuurlijk ideaal dat er iets zo dichtbij is. Daarnaast bieden wij een goedkope ophaalservice.  Wij komen met een bakwagen met chauffeur voorrijden op locatie, hiervoor betaal je slechts 39 euro per uur en 0,50 eurocent per km. De chauffeur zal het laden en lossen coördineren zodat dit zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurd. Het enige wat jij dan nog hoeft te regelen zijn de handjes die je helpen bij het laden van de bakwagen en het lossen bij onze opslagruimte in de vestiging Amerongen, Nieuwegein of Veenendaal. De bakwagen inclusief de chauffeur kosten €39 per uur en €0,50 per km (7 dgn per week). Het laden en lossen nemen gemiddeld 30/45 minuten in beslag. Je houdt de verhuistijd zo kort mogelijk door ervoor te zorgen dat de spullen klaar staan bij de laadplek en voor veel handen te zorgen! Wil je zelf niet tillen? Dan nemen wij voor €20 extra per uur een verhuizer mee.

Opslagruimtes Ijsselstein

Opslagruimtes in Ijsselstein hoeven niet duur te zijn. Wat wij het belangrijkste vinden is transparantie. Veel van onze klanten gebruiken de opslagruimtes tijdens een verhuizing. Verhuizen brengt veel stress met zich mee en op het gebied van opslagruimtes willen wij u zoveel mogelijk tegemoet komen. U kunt beginnen met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Op die manier kunt u eerst inventariseren.