Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een harmonica schuifpui na zeer goed advies

Al langere tijd waren wij op zoek naar een goede harmonica schuifpui. Na een tijdje te hebben gezocht, kwamen wij deze harmonica schuifpui tegen bij Schipper Ede. Wij zagen dat Schipper Ede verschillende soorten harmonica schuifpuien aanbiedt tegen heel scherpe prijzen. Voor ons was dit genoeg reden om ons eens te gaan verdiepen in Schipper Ede en te kijken naar al hun mogelijkheden. Al vrij snel besloten wij om contact op te nemen met Schipper Ede om meer te weten te komen over de verschillende schuifpuien die werden aangeboden en de kosten hiervan.

Goed voorgelicht als het ging om de harmonica schuifpui

Aangezien het onze eerste keer was dat wij een harmonica schuifpui gingen aanschaffen, hadden wij geen enkel idee waar wij op moesten rekenen qua prijzen en dergelijke. Toen wij Schipper Ede benaderen met deze vraag, reageerden zij meteen erg open en hartelijk. Wij voelden ons meteen erg welkom bij Schipper Ede en hadden gelijk het idee dat het advies erg deskundig en persoonlijk was. Schipper Ede stelde namelijk op een hele gerichte manier vragen en dacht goed met ons mee. Zo gaven zij ons goed advies en konden wij hier dan ook zeker wat mee.

Om de tafel gegaan

Na een paar weken te hebben nagedacht over het advies van Schipper Ede, besloten wij om de harmonica schuifpui aan te gaan schaffen. Wij zijn op dat moment om de tafel gegaan en hebben tijdens dit gesprek al onze wensen en behoeften kenbaar gemaakt. Tijdens de realisatie van de harmonica schuifpui merkten wij dat Schipper Ede op een goede manier rekening heeft gehouden met onze wensen en behoeften. Ook hebben zij ons erg goed voorgelicht, zo wisten wij keer op keer wat er zou gaan gebeuren en waar wij allemaal rekening mee moesten houden. Wij zijn erg blij dat wij de harmonica schuifpui hebben aangeschaft bij Schipper Ede en zullen dit in de toekomst zeker nog een keer doen!

Vrijblijvend contact opnemen

Wij raden iedereen dan ook aan om de website www.schipper-ede.nl te bezoeken. Hier staat veel handige informatie en het is erg raadzaam om vrijblijvend contact op te nemen.