Quizien
Image default
Bedrijven

Beroemd worden door TikTok likes kopen

Het platform TikTok is een platform dat eigenlijk pas in de laatste twee jaar echt zijn intrede heeft gemaakt. Het platform bestond overigens al een stuk langer, maar dan onder de naam Musically. Voorheen werd het vooral gebruikt als muziek en dans platform. Tegenwoordig is het veel meer geworden dan alleen dat. Het platform wordt gebruikt om humoristische filmpjes op te delen en leuke en gekke dansjes op te doen.

De groei van TikTok

TikTok is de laatste twee jaar gigantisch gegroeid. Het platform werd eerst gezien als een heel jeugdig platform voor dansjes en muziek, maar tegenwoordig wordt het platform door veel meer verschillende leeftijden gebruikt. TikTok heeft er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen nieuwe volgers bij gekregen. Dit is een stijging van bijna 150% in een jaar. Deze cijfers geven dus aan dat het platform erg populair en in opkomst is. Vooral tijdens de wereldwijde pandemie is deze app extra in opkomst gekomen.

TikTok likes kopen

Gezien het grote aantal volgers en gebruikers op TikTok is dit dus een belangrijk platform geworden. Er valt zelfs geld met dit platform te verdienen door zo veel mogelijk kijkers te krijgen op je platform. Je kunt bijvoorbeeld TikTok likes kopen om zo sneller populair te worden op het platform en dus snel meer kijkers te krijgen. Het platform werkt namelijk met een algoritme waardoor je dus meer kijkers krijgt op je filmpjes als je vaak gezien en gedeeld wordt.

https://gebruikersnamen.nl/product/tiktok-likes-kopen/