Quizien
Image default
Bedrijven

Begin nu met spandoeken drukken voor de avondvierdaagse!

Het is weer bijna zover: avondvierdaagse! Hoe leuk is het dan om je eigen spandoeken te laten drukken en deze hoog in de lucht te houden terwijl je de leukste liedjes meezingt.Je kan je spandoeken drukken in alle kleuren: groen, blauw, rood, geel. Laat bijvoorbeeld je spandoeken drukken in de kleuren van je school, je vereniging of vriendenclub!

Alternatief

Geen verf niet meer wat uit de kleren gaat. Niet meer opnieuw hoeven te beginnen omdat je per ongeluk een spelfout hebt gemaakt. Geen vlekken meer in je spandoek door klodders verf. Het is allemaal verleden tijd door nu je spandoeken te laten drukken. Tussen de spandoeken drukken en de dag dat jij je spandoek ontvangt zit maximaal vijf werkdagen.

Mogelijkheden

Naast alle kleurmogelijkheden kan jij je spandoek ook in vele maten en zelfs vormen laten drukken. Misschien wel een vierkant of een cirkel. Wil jij de allergrootste spandoek van de hele avondvierdaagse of ga jij voor klein en compact? Er is voor ieder wat wils. Pimp je spandoek met figuurtjes en plaatjes. Denk aan hartjes, pijltjes, feesthoedjes, bootjes. Zo maak jij je creatie nog leuker! Maak je creatie samen met je broertje, zusje, vader, moeder of tante. Iedereen kan meewerken aan het spandoek laten drukken. 

Boodschap

Wat laat je nou op een spandoek drukken? Dit is helemaal aan jullie. Een grappige tekst bijvoorbeeld. Een citaat uit je lievelingslied is ook leuk. De naam van je school of vereniging laat meteen zien waar jij bij hoort en wat je tijdens de avondvierdaagse representeert. Misschien loop je wel voor een goed doel, dan laat je de naam van de stichting op een spandoek drukken. Jij maakt het en wij drukken het. Begin vandaag nog met je creatie!