Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Haal al uw hijsmiddelen bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel vindt u alle hijsmiddelen die u zoekt. De Hijswinkel heeft namelijk een ruim assortiment aan verscheidene hijsmiddelen zoals takels, hefgereedschappen, kranen en nog veel meer. Al onze producten worden zo snel mogelijk bij u geleverd en zijn van de beste kwaliteit. Maar wat natuurlijk nog veel belangrijker is, is dat wij ons altijd inzetten voor de veiligheid van onze producten en wij dit dan ook kunnen garanderen. Wat bij ons ook veilig is, is betalen. Bij ons kunt u namelijk via uw vertrouwde en veilige internetbankierenomgeving betalen. Meer weten? Lees gerust verder of neem een kijkje op onze site!

Het assortiment

Zoals al genoemd hebben wij van de Hijswinkel een ruim assortiment aan hijsmiddelen en dergelijke. Denk hierbij aan bijvoorbeeld takels en lieren, hefgereedschappen, kranen, werkplaatsinrichtingen, valbeveiliging en afstandsbedieningen. In ieder geval genoeg te kiezen aan hijsmiddelen dus. Takels en lieren zijn bij ons te verkrijgen als elektrische of handtakels en lieren. Onder de categorie hefgereedschappen vallen bijvoorbeeld machineheffers, palletwagens of vezels. Vervolgens hebben wij drie verschillende soorten kranen in de aanbieding: bovenloopkranen, portaalkranen en werkplaatskranen. Voor de veiligheid en het gebruiksgemak is een goede werkplaatsinrichting van groot belang. Hiervoor verkopen wij veerbalancers, liften, positioneerders en lasthaken. Het allerbelangrijkste voor de veiligheid is echter een goede valbeveiliging. Voor de valbeveiliging verkopen wij veiligheidsharnassen, vanglijnen en valstopapparaten. Verder verkopen wij hefmagneten, ladingspanners, harpsluitingen, hijskettingen en hijsogen. De afstandsbedieningen spreken voor zich. Wij hebben hier even kort uitgelegd wat u van ons assortiment kunt verwachten, maar dit is echter een versimpelde weergave van ons ruime assortiment. Als u ons complete assortiment wilt bekijken kunt u uiteraard terecht op onze website. 

Bezoek de website Hijswinkel.nl

Op onze website hijswinkel.nl kunt u buiten ons complete assortiment ook nog onze contactgegevens vinden. Hiermee kunt u meteen contact met ons opnemen. Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor al uw vragen via de telefoon of via WhatsApp. Onze deskundigen zullen hun kennis graag met u willen delen. Ook raden wij u aan om op onze website meteen onze klantenreviews te lezen.