Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Bij HSV TMP kunststof spuitgieten gebruiken voor een product

In samenwerking met HSV TMP heb ik gebruik mogen maken van de kunststof spuitgieten die zij tot hun beschikking hadden. Het was nog een flinke klus om een bedrijf te vinden die nog gebruik maakte van kunststof spuitgieten, maar gelukkig kende een van mijn collega’s HSV TMP goed en kon ik daar terecht. Tijdens het eerste gesprek over mijn product, zagen ze meteen dat deze nog niet helemaal goed was ontwikkeld qua design en technische aspecten. Daarom gingen we samenwerken om mijn product te verbeteren.

Werken met kunststof spuitgieten en professionals

Samen met HSV TMP hebben we veel vergaderingen gehad over mijn product die nadat deze helemaal gereed was voor productie naar de kunststof spuitgieten zal gaan. De eerste paar vergaderingen waren vooral om te kijken hoe ik mijn product wilde hebben en waarvoor het gebruik zou worden. Zo konden ze rekening houden met de technische kanten van het product. Daarna hoef ik voorlopig niet meer bij een vergadering te zijn, maar ik werd wel altijd uitgenodigd als ik toch de behoefte had om erbij te zitten. Het ging tenslotte om mijn product. Na ongeveer een paar maanden hadden ze een presentatie van het product dat nu productiegereed was. Voor mijn gevoel kwam het product nu echt tot leven.

Een mooi product

Nadat ik het product had goedgekeurd voor productie, gingen ze alles klaar maken en voorbereiden voor het productieproces. Hier zouden eindelijk de kunststof spuitgieten aanbod komen en meer actie ondernomen worden. Ik werd ook uitgenodigd om bij de testfase van de productie aanwezig te zijn om bepaalde wijzigingen nog door te voeren als dat nodig was. In mijn geval hoefde dit niet. Nu heb ik eindelijk na maanden wachten een fysiek product in mijn handen die ik op de markt kan zetten. Hij is technisch goed en van hoge kwaliteit materiaal. Ik ben HSV TMP erg dankbaar voor hun samenwerking.

Bezoek de website

Wilt u ook een product maken met de hulp van HSV TMP? Of bent u verder benieuwd naar wat zij voor u kunnen doen? Bekijk dan de website van HSV TMP voor meer informatie en neem via de website contact op met het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Een echte witte kerst

Hoe vind je een goed verhuisbedrijf?

Maak als bedrijf een goede eerste indruk