Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een opslagruimte in Amsterdam Zuidoost

Een opslagruimte in Amsterdam Zuidoost nodig? Dan zit u goed bij Opslagman! Bij ons is het mogelijk om voor de laagste prijs een opslagruimte te huren in allerlei verschillende vestigingen. We zitten namelijk niet alleen in de buurt van Amsterdam Zuidoost, maar ook in Diemen, Utrecht, Nieuwegein en Veenendaal. We hebben al veel mensen een uitkomst kunnen bieden door ze extra opslagruimte te kunnen bieden. Steeds meer mensen merken dat er te weinig ruimte in huis is voor alle spullen die ze eigenlijk hebben. Vaak is het niet alleen een kwestie van weggooien wat niet meer nodig is, het zijn de spullen die slechts eens in de drie maanden gebruikt worden die het probleem vormen. 

Een opslagruimte in Amsterdam Zuidoost bij Opslagman

Bij Opslagman is een opslagruimte in Amsterdam Zuidoost zo geregeld. Het eerste wat u doet op onze website is de locatie kiezen waar u de opslagruimte wilt hebben, in dit geval zal het dus Diemen zijn. Vervolgens boekt u een ruimte online door eerst de grootte te selecteren. Daarna vult u de gegevens in, bekijkt u de huurovereenkomst en betaalt u de eerste termijn met iDeal of per factuur. Daarna is uw ruimte direct klaar voor gebruik! U krijgt van ons een persoonlijke portal “Mijn Opslagman” met een toegangscode en een box-nummer. Alles wordt geactiveerd wanneer u de legitimatie heeft geüpload, zodat we uw identiteit kunnen identificeren. 

Goedkope ophaalservice

Bij Opslagman kunt u gebruik maken van een zeer goedkope ophaalservice om al uw spullen mee te vervoeren. Hiermee kunt u verhuizen zonder zorgen! We hebben een compleet pakket met verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen. Hiermee kan alles in één keer vervoerd worden, heel eenvoudig en niet duur. Zodra u op locatie bent in Amerongen, Diemen, Nieuwegein, Veenendaal en Utrecht kan er gewoon gebruik gemaakt worden van de interne transportmiddelen. Maakt u zich geen zorgen, bij Opslagman wordt alles alleen maar makkelijker. U krijgt meer ruimte binnen uw woning, het transporteren van alle spullen wordt in een handomdraai geregeld én ineens is er minder drukte en stress thuis.