Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Acceptatie van ouder worden

We zijn maar mensen en kunnen niet voor altijd jong blijven. Zo vroeg mogelijk probeer je verschillende crèmepjes te gebruiken om jonger te ogen dan je in werkelijk bent. Neem nou de kraaienpootjes, dit zijn vaak de eerste rimpeltjes die voorkomen in het gezicht. Veel vrouwen schrikken van deze lijntjes en willen hier zo snel mogelijk van af. Er zijn verschillende middelen om kraaienpootjes te voorkomen. Je kan er zelfs op jonge leeftijd al mee beginnen.  

Bij ouderdom horen ook hangende oogleden. Dit probleem komt vooral voor bij vrouwen. Hangende oogleden kunnen lichamelijke problemen met zich meebrengen en vrouwen kunnen er zich zeer onzeker door voelen. Het bovenooglid hangt namelijk lager over het oog dan normaal. De lichamelijke problemen die kunnen ontstaan zijn verminderde zicht, een drukkend gevoel en een vermoeiend gevoel.  

Er zijn verscheidene oplossingen voor hangende oogleden. Je kan bijvoorbeeld een zalf aanschaffen dat het huid iets verstevigt waardoor het minder gaat hangen. Toch is dit niet de ideale oplossing. Wie veel last heeft van hangende oogleden kan een kleine chirurgische ingreep overwegen. Deze  ingreep kan veel wonderen doen voor je onzekerheid en lichamelijke problemenHet overtollige huid en het overtollige vet worden boven de ogen verwijderd. Een kleine operatie duurt meestal maar drie kwartier. Je kan na de ingreep zelfs gelijk naar huis. De bovenooglidcorrectie kosten worden helaas bijna nooit vergoed door een basisverzekering. Voor aanmerking van vergoeding zou je toestemming moeten vragen bij je verzekeraar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.faceland.nl  

De belangrijkste oplossing bij hangende oogleden is voldoende nachtrust. Doordat je voldoende slaapt zal je huid minder gaan hangen. Er zijn veel manieren om het probleem van hangende oogleden op te lossen,  het is zeker niet het einde van de wereld. Immers hoort ouderdom er helaas bij en zou je het uiteindelijk maar moeten accepteren.  

http://faceland.nl/