Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

De opslagruimtes in de omgeving van Amersfoort waren echt super!

Ik en mijn vriendin gingen kijken naar verschillende opslagruimte mogelijkheden in de omgeving van Amersfoort. Binnenkort ga ik studeren in Amersfoort, dus ga ik samen woning bij mijn vriendin die daar al een klein huisje heeft. Alleen ik had zoveel spullen dat ik niet alles bij haar kwijt kon in 1 keer of sommige spullen weg moesten. Daarom zocht ik een kleine opslagruimte waar ik even mijn spullen kwijt kon.

Het zoeken naar opslagruimtes in de omgeving van Amersfoort

Na een beetje research te hebben gedaan gingen wij eindelijk kijken naar opslagruimtes in de omgeving van Amersfoort. We hadden eerst op internet gekeken welke er in de omgeving waren en een beetje betaalbaar waren voor ons als studenten. Daarna gingen we naar de locaties om te kijken of ze iets voor ons konden betekenen. De eerste paar bezoeken gingen niet echt vlekkeloos. Het personeel was niet klantvriendelijk en ze waren helemaal niet enthousiast. Na de slechte opslagruimtes kwamen we aan bij het adres van Opslagman. We werden vriendelijk begroet en de medewerker vroeg ons meteen voor wat we kwamen. Na het uitleggen van onze situatie, kregen we een kleine rondleiding door het pand en konden we de verschillende soorten opslagruimtes zien. Ik had een goed gevoel bij dit bedrijf en besloot hier mijn spullen te gaan opslaan en een opslagruimte te huren.

De service van Opslagman

Op de dag van het intrekken bij mijn vriendin hebben we de hulp ingeschakeld van Opslagman. Het bedrijf bood ophaalservice aan, dit betekende dat ze met een busje naar je toe kwamen en de spullen meenemen die naar de opslagruimte moest. Dit vond ik erg fijn en zo wist ik zeker dat ik alle goede spullen wel mee had. Anders had ik gewoon terug kunnen gaan naar opslagman en de goede spullen opgehaald. De werknemers waren weer erg vriendelijk en hebben niet 1 keer geklaagd. Ze deden alles met een glimlach!

Contact

Wilt u ook gebruik maken van de goede service en opslagruimtes van Opslagman? Bekijk dan de volledige website van Opslagman voor meer informatie over alle opslagruimtes die zij aanbieden en nog veel meer. Bovendien kunt u ook online bij hun een opslagruimte huren! Dat is binnen een paar seconden geregeld!