Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Diverse opslagruimtes te huur!

Er zijn heel wat opslagruimtes te huur in Nederland. Stel dat je thuis ruimte te kort hebt en toch graag ergens anders je spullen op wilt slaan, dan is het ook erg belangrijk dat je gaat kijken naar een ruime opslagruimte indien je deze nodig hebt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je geen behoefte hebt aan een kleine opslagruimte. Deze opslagruimte die wordt ingedeeld in de kleinere klasse, mag gaan tot 18M3. Het is nog redelijk veel. Hier kun je de volledige inrichting van een woning kwijt. Het is namelijk een veelvoorkomende verhuurde opslagruimte. De meeste opslagruimtes beschikken ook over dit formaat. Het is namelijk een heel erg veel voorkomend formaat dat we zien. 

Welk type past bij jou? 

De opslagruimte in Hengelo kun je huren vanaf 38 euro per maand. Vanaf dit bedrag heb je de beschikking over 7.65M3. dit is de ideale ruimte voor een klein stukje meubilair dat je hier wilt opslaan. Denk hierbij ook aan een koelkast met nog een stukje ander meubilair. Dit meubilair moet je natuurlijk wel goed op kunnen slaan. Bij de meeste opslagruimtes is dit gelukkig ook goed beveiligd. Het wordt namelijk 24/7 beveiligd middels camerabewaking. Ook zijn er in de meeste panden wel beveiligers die de boel in de gaten houden. Jouw inboedel wordt namelijk als goud behandeld en dat moet natuurlijk ook. Het is namelijk heel erg belangrijk dat jouw spullen veilig zijn. 

Wat betaal je ongeveer voor een iets grotere opslagruimte?

Voor een grote opslagruimte betaal je natuurlijk ook iets meer dan voor een kleine. Echter klinkt dit ook vrij logisch. Je betaalt ongeveer iets over de 100 euro maandelijks voor een grote opslagruimte. De meeste opslagruimtes zijn echter dus nog iets goedkoper. Dat is natuurlijk ook wel erg prettig! Je moet er daarom ook naar kijken of dit wat voor jou is!

http://www.bloxopslag.nl/