Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een eiken vloer van Bax houthandel, een goede keuze?

Ik hoorde van mensen uit mijn omgeving dat een eiken vloer een mooie inbreng kan zijn in je huis. De reden hiervoor is dat ik binnenkort ga verhuizen naar een nieuwe plek en nog geen idee had wat ik wilde met mijn vloer. Het enigste wat ik wist is dat ik een eiken vloer wilde. Maar welke de beste was en waarom? Ik had geen idee. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de vloer voor mijn huis.

Is een eiken vloer een optie voor mij?

Ik had allemaal verschillende verhalen gehoord over eiken vloeren. De ene waren erg positief en zouden niks anders nemen en de andere was negatief en hadden spijt van de keuze. Dit maakte het alleen maar lastiger om de keuze te maken van de vloer. Dus ik ben de verhalen maar gaan negeren en zelf op pad gegaan om te kijken wat het beste is. Gelukkig kwam ik snel bij een specialist die mij kon helpen met de keuze. Deze specialist heet Bax Houthandel. Zij weten alles over houten vloeren en welke soorten het beste passen bij welke karakters en huizen. Dus ik vroeg om advies bij hun en ik kreeg een mooi advies om in plaats van een eiken vloer te doen een lamel parket. Dat is bijna hetzelfde als een eiken vloer maar net goedkoper en makkelijk te onderhouden. Een eiken vloer moet je in de zoveel tijd onderhouden, ik ken mezelf goed en ga dat niet doen. Dus deze keuze werd een lamelparket van Bax Houthandel.

Levering van de vloer van Bax Houthandel

Op de dag dat Bax Houthandel mijn vloer kwam aanleggen in het nieuwe huis was een spannende tijd. Ik had geen idee hoe het eruit kwam te zien in het eindresultaat en was erg benieuwd. Het personeel dat de vloer kwam leggen was erg vriendelijk en professioneel bezig. Nadat alles klaar was, kreeg ik nog een kleine instructie om de vloer te onderhouden als er iets mis ging, maar voor de rest lag hij er super mooi bij. Ik had geen beter bedrijf kunnen vinden dan Bax Houthandel.