Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Van vloeren tot wandtegels

De keuze maken voor een vloer of wand is altijd lastig met de uiteenlopende keuzes van wandtegels, vloertegels en PVC vloeren tegenwoordig. Daarom is dit artikel er, om u wat wijzer te maken over hoe deze keuze tussen tegels en vloeren nou makkelijker te maken is. Misschien bent u er nog niet eens van op de hoogte wat alle mogelijkheden zijn. Het is wat dat betreft sowieso eens op websites te kijken van aanbieders van wandtegels en vloeren van PVC of tegels. Daarnaast is het toch wel onvermijdelijk om ook eens langs te gaan bij een aanbieder zoals Pand 16 die eigenlijk alle opties in het echt voor u op een rijtje zet, zodat u daadwerkelijk weet wat u aanschaft.

Wandtegels

Wandtegels kiezen is niet zo voordehand als sommige mensen denken. Van oudsher was het altijd alleen iets voor de badkamer, recht toe recht aan, wit. Dat kan natuurlijk nog, er is alleen veel ontwikkeld en in de huidige inrichting van huizen is het zeer modern om tegels te plaatsen. Het eerste wat u uzelf moet afvragen wanneer u heeft besloten nieuwe wandtegels te gaan aanschaffen is het volgende:

Welke ruimte is het? (badkamer, slaapkamer etc.)

Hoe ziet de vloer er nu uit? (kleur, materiaal etc.)

Wat is het algehele thema en ben ik hier blij mee? (Past u de wandtegels hierop aan of past u het thema aan?)

Wanneer u dit helder heeft weet u in de basis wat u wilt. Op deze manier kunt u al veel gerichter door webpagina’s zoeken van een wandtegel specialist zoal Pand 16. Er wordt veel tijd bespaard. Daarnaast is het, wanneer u naar een fysieke winkel van een dergelijk bedrijf gaat veel gemakkelijker voor de medewerkers om u te helpen bij het vinden van de juiste wandtegels voor uw ruimte.

Vloertegels en PVC Vloeren – Pand 16

Als u denkt dat u aan wandtegels een lastige keuze hebt, dan hebt u nog nooit een vloer gekozen. Met behulp van experts op dit gebied van Pand 16 kunt u echter deze keuze gemakkelijker maken. De eerste en belangrijkste keuze die u hierin moet maken is of u kiest voor vloertegels of PVC vloeren. Er zitten aanzienlijke verschillen tussen deze twee soorten vloeren, al zijn ze allebei van hoge kwaliteit.

PVC is een steeds populairder wordende vloer, voornamelijk omdat deze relatief betaalbaar is en nog steeds luxe oogt. Niets oogt echter zo goed als mooie vloertegels. Tevens zijn deze vloertegels van beter materiaal, waardoor ze langer mee gaan en minder snel beschadigen. Hier betaalt u echter voor én de PVC vloeren zijn minder koud en comfortabeler omdat ze zachter zijn.

Elke soort vloer heeft dus zijn voor en nadelen, maar om deze daadwerkelijk goed af te wegen is het ten zeerste aan te raden ze in het echt te bekijken bij een winkel al Pand 16 vóór uw keuze.

 

https://www.pand16.nl/