Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Evolutie van Android

Android is een van de meest gebruikte besturingssystemen op smartphones, dit besturingssysteem is door Google gekocht en vervolgens verbeterd. Naast Android zijn er IOS van Apple en Windows Phone van Windows. Verschillende merken draaien op Android, alleen Apple en Nokia draaien niet op Android. Voor de rest draaien de meeste smartphones op Android, waardoor Android een groot aandeel heeft op de smartphone markt. Het succes van Android heeft verschillende aspecten, zoals het gebruiksgemak, de mogelijkheid tot aanpassing en doordat het op veel smartphones wordt toegepast is er veel keuze in telefoons. Android heeft verschillende versies uit gebracht in de loop der jaren, deze worden vernoemd naar snoep en zoetigheid.

De eerste bekende versie van Android was 2.2 Froyo, deze werd geïntroduceerd in 2010. De opvolgende versies van Android waren de Gingerbread series, versie 2.3 tot 2.3.7. Op 16 december van 2011 werd Android Icecream (4.0 – 4.0.4) sandwich geïntroduceerd, in vergelijking met zijn voorganger kon deze versie veel meer. Later gingen de Android telefoons draaien op Jelly Bean, deze versie is vaak verbeterd en heef veel updates gehad, waardoor deze versie veel vernieuwingen had. Op 31 oktober 2013 werd de versie Kitkat beschikbaar voor smartphones, Android versie 4.4 en 4.4.4. Een jaar later werd er gestart met versie 5.0, met de bijnaam Lollipop, ook deze versie is een jaar de beste versie geweest van Android. Na Lollipop kwam Android Marshmallow 6.0. De meest recente versie is Android 7.0 Nougat, dit is de versie van Android die draait op de allernieuwste smartphones en tablets.

Er is dus veel te doen tegenwoordig met Smartphones, maar het is en blijft een telefoon en daarom is het belangrijk dat er mee gebeld kan worden. Maar doordat u misschien te druk bent met andere dingen kunt u wel eens een oproep missen. Daarom is het handig om er over na te denken over een antwoordservice. Deze antwoordservice wordt verzorgd door Bizziphone en vindt plaats in een inbound callcenter , waardoor u nooit meer berichtjes hoeft te missen.

                              

http://bizziphone.com