Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Veiliger achteruitrijden

Van Zwitserland is specialist op het gebied van voertuig veiligheid. Van Zwitserland biedt verschillende soorten achteruit camera’s die toepasbaar zijn voor verschillende industrieën. Door binnen deze industrieën verschillende innovaties te bedenken wil van Zwitserland de veiligheid van deze voertuigen verbeteren. Van Zwitserland biedt achteruitrijcamera voor verschillende industrieën zoals de agrarische sector, industrie, transport, hulpverlening, reinigingsvoertuigen, scheepvaart en defensie.

In de agrarische sector worden de camerasystemen vooral gebruik voor landbouwvoertuigen. Binnen de landbouwsector is de veiligheid van deze machines zeer belangrijk. Door middel van camera’s is er ook zicht tijdens het achteruitrijden. Dit is ideaal voor grote landbouwmachines die weinig zicht hebben tijdens het achteruitrijden. Je kunt de camerasystemen makkelijk online bestellen. Installatie en montage kan makkelijk worden gedaan door van Zwitserland. Zij werken met ervaren monteurs die weet hebben van de producten. Van Zwitserland biedt de meest stevige achteruitrijcamera systemen aan die ook goed tegen een stootje kunnen.

Ook in andere sectoren wordt er veel gebruik gemaakt van achteruitrijcamera’s. Zo wordt er ook door reinigingsvoertuigen veelal gebruik gemaakt van een de achteruitrijcamera systemen van Van Zwitserland. Vooral voor vuilniswagens worden de vanZwitserland gebruikt. De wagens rijden namelijk in gebieden waar aardig veel mensen rondlopen. Wanneer er hier een fout wordt gemaakt betrekking tot inzicht dan kan dit leiden tot grote ongelukken. Voor deze wagens is het dus belangrijk dat ze te alle tijden goed zicht hebben op datgene wat er gebeurd op straat.

Ga daarom naar van Zwitserland.nl voor de laatste modellen achteruitrij camera’s. Je kunt op de site makkelijk zien hoe de camera’s in elkaar zitten. Voor advies kun je makkelijk contact opnemen met van Zwitserland.nl zij geven advies over welke camera het beste bij u past. Elk voertuig is natuurlijk anders en heeft ook andere beperkingen met betrekking tot zicht. Van Zwitserland geeft u hier passend advies over.

http://www.vanzwitserland.nl