Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Lamelparket als nieuwste trend

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe vloer, misschien is lamelparket dan wel wat voor u! Lamelparket is een vloersoort die tegenwoordig helemaal in is. Veel mensen bestellen lamelparket bij ons en zijn erg te spreken over de kwaliteit die wij bieden tegen een ongelooflijk lage prijs. Wij zien het dan ook als ons doel om mensen te voorzien van de beste kwaliteit vloeren tegen de allerscherpste prijzen. Hierdoor weten mensen altijd dat zij bij ons helemaal aan het juiste adres zijn en dat zij met een gerust hart lamelparket kunnen kopen bij ons. Bax Houthandel biedt u veel verschillende voordelen als het gaat om lamelparket en daardoor bent u er bij ons altijd zeker van dat u de beste keuze maakt als het gaat om uw toekomstige vloer!

Veel soorten lamelparket

Sinds jaar en dag bieden wij veel verschillende soorten lamelparket aan. Zo vindt u vast ook lamelparket in ons aanbod dat helemaal binnen ons budget valt. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel geld kwijt bent aan uw favoriete vloeren en dus ook nog geld overhoudt voor andere leuke dingen. Als groot voordeel biedt Bax Houthandel u dat onze vloeren uit onze eigen fabriek afkomstig zijn. Hierdoor betaalt u altijd een zeer scherp tarief en bent u er zeker van dat de vloeren gemaakt zijn van de allerbeste materialen. Doordat wij niet hoeven te werken met tussenpersonen, kunnen wij u ontzettend goedkope vloeren aanbieden, waarvan wij ook nog eens weten hoe deze precies gemaakt zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de vloeren gemaakt zijn van de beste kwaliteit hout en dat deze vloeren dan ook vele generaties mee zullen gaan.

 

Vloeren die jarenlang meegaan

Wij adviseren u altijd goed over de vloeren en zullen u dan ook precies vertellen hoe u de vloeren het beste kunt onderhouden. Hierdoor zullen deze vloeren dan ook vele jaren meegaan en bent u dus erg weinig geld kwijt aan reparaties en onderhoud. Voor meer tips kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier staan ook al onze vloeren en vindt u mogelijkheden om contact op te nemen.