Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Amersfoort of omgeving?

Onze verhuizing wilde ik persé niet zelf doen, daarom heb ik Mondial Waaijenberg Verhuizers, een verhuisbedrijf in Amersfoort in de arm genomen. Zelf doen was gewoon geen optie, gezien onze leeftijd. Een goede keuze bleek achteraf. Want ik ben zuinig op mijn spullen. Echt heel erg zuinig.

Veel van onze meubels hebben als ik er goed over nadenk al een lang leven bij ons gehad. Ze mogen dan oud zijn qua aantal jaren dat ze al in ons huis staan, ik vind persoonlijk dat je dat er niet aan af ziet. Ik vind het ook zo bijzonder dat haast elk meubelstuk een verhaal vertelt. We hebben een kastje in de woonkamer staan dat mijn schoonvader ooit voor mijn schoonmoeder letterlijk van de straat opraapte. Oud, vies, kapot. Tijd, aandacht en liefde hebben het theekastje weer in oude luister hersteld. Nu staat het al jaren bij ons te pronken. Of de manier waarop we aan een hoge smalle tweedeurskast zijn gekomen. Onze zogenaamde ‘kadootjes kast’ omdat het de enige kast was die afgesloten kon worden voor onze kinderen toen ze nog klein waren. Daar gingen altijd de kadootjes in. We waren niet eens op zoek. We stonden te wachten totdat een winkel opende. Tijdens het wachten zagen we een prachtige kast in de etalage aan de overkant. Het bleken oude kloosterdeuren te zijn waar de ombouw omheen was gemaakt van nieuw hout.

Een verhuisbedrijf in Amersfoort dat zuinig op je spullen is

Nu begrijp je vast wel waarom we in zee zijn gegaan met dit verhuisbedrijf in Amersfoort. Ze hebben echt oog voor de spullen van een ander. Ze behandelen de spullen van een ander alsof ze van henzelf zijn. En dát was voor mij de voornaamste reden om dit verhuisbedrijf in te schakelen. Ik zou geen oog dicht hebben gedaan nachten voor onze aanstaande verhuizing als ik een ander verhuisbedrijf ingeschakeld zou hebben.

Verhuisbedrijf in Amersfoort met kennis van zaken

Tijdens onze verhuizing bleek dat dit verhuisbedrijf in Amersfoort en omgeving nog veel meer positieve redenen had om je spullen, je kostbare spullen door te laten verhuizen. Ze hebben alles met de meest geschikte verpakkingsmaterialen ingepakt, maken gebruik van stevige verhuisdozen en grote meubels werden gedemonteerd. Het gaf me een goed gevoel te zien hoe zuinig zij met mijn spullen zijn omgegaan. De hele verhuizing is ook vlekkeloos verlopen, inclusief het uitpakken en op de plek zetten en in elkaar zetten van de grote meubels.