Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Let op bij het kopen van een huis

Als u een huis koopt moet u letten op verschillende aspecten. Zoals kozijnen, deze kunnen rotten, en vervangen van kozijnen is niet goedkoop, daarom dient goed te kijken naar de staat van deze kozijnen. Als een huis kunststof kozijnen heeft laten plaatsen is dit erg handig voor veel van de koper omdat zij dan hier weinig tot geen onderhoud aan hebben. Ook scheelt dit voor met kosten van een eventuele verbouwing. Vooral oude panden hebben last van rottende kozijnen, wees daarom op voorbereid als u toch een appartement gaat kopen in dit pand. Want houtrot zorgt er ook voor dat de kou er door heen komt, dit lijdt tot hogere stookkosten, dit is uiteindelijk niet voordeliger.

Ook moet u rekening houden met onderhoud aan uw huis, zo kan het onderhoud in sommige gevallen veel geld kosten en is het daardoor niet rendabel om een koophuis te hebben. Het komt vaak voor dat als u een huis koopt dat u vast zit aan een vereniging van eigenaren, dit is een vereniging waarbij u elke maand een bijdrage moet betalen voor het onderhoud van het hele blok. Dan wordt uw blok 1 keer in een paar jaar geschilderd en wordt het houtwerk bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw huis het zelfde blijft.

Technisch Beheer VVE zorgt er voor dat uw huis technisch in orde blijft, denk hierbij aan de waterleidingen en de stroom toevoer van uw huis. Omdat u als collectief een bedrijf inhuurt is het mogelijk om dit soort services te hebben. Ook is deze uitbesteding voor gespecialiseerde bedrijven een zeer goede uitkomst omdat zij optimaal hun diensten kunnen aanbieden. Een dergelijk bedrijf dat dit aanbiedt en ook andere onderhoud services is Laan35.Zij hebben zich door jarenlange ervaring bewezen dat zij weten waar zij mee bezig zijn. Bezoek hun website en zie wat zij allemaal aanbieden.

http://www.laan35.nl/