Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

taffe tafels,industiele tafel, industriele eettafel

Taffe industriële tafels

 Bij taffe industriele tafel vindt u uw industriele interieurs kunt u vintage en industriële eiken tafels bestellen, kortom de plek voor  industriele meubels. Deze tafels maken wij op de maat die u wilt, elke gewenste maat is mogelijk. Bij Taffe kunt u terecht voor allerlei soorten tafels, eikenhouten, wagonplanken of grenen. Wij leveren tot aan de deur. Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. 
Vintage Taffe tafels worden op maat gemaakt. Het stalen tafel frame en Franse wagonplanken of eikenplanken of oud grenen planken tafelblad. In het kort een industriële Taffe tafel op maat. De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd.
Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgebeits met beits om het geheel waterdicht te maken. agonplanken

Bij taffe tafels worden de industriële tafelbladen gemaakt van wagonplanken of eikenplanken.
Na velen jaren ervaring houtbewerking hebben wij kennis opgedaan van de juiste manier om wagonplanken te bewerken. Voor de tafel ontwerpen van Taffe industriële tafels worden stalen tafelframes gelast op maat. Met de oude wagonplanken in combinatie met het stalen tafel frame komt het ontwerp uit op een robuust en vintage tafel. 

Wagonplanken

De wagonplanken worden licht afgeschaafd wat de donkere delen mooi naar voren brengt. Bij taffe zijn meerdere modellen industriële tafels op de website te vinden. Met ouderwets ambacht word gewerkt aan tafel onderstellen en tafelbladen van wagonplanken. In de werkplaats van Taffe worden robuuste eettafels met stalen onderstel gemaakt. Vintage Taffe tafels worden op maat gemaakt. Het stalen tafel frame en Franse wagonplanken of eikenplanken of oud grenen planken tafelblad. In het kort een industriële Taffe tafel op maat.

 

Taffe bezorging

 Als u op de website een tafelmodel heeft gevonden en de juiste maten heeft doorgegeven kan Taffe u een offerte doorsturen als u al niet de juiste prijzen heeft gevonden op de website. Deze zijn te vinden op de pagina van het model tafel naar keuze. Voor vragen over een industriële eettafel of vintage vergadertafel kunt u altijd bij ons terecht. via de http://www.taffe.nl/service/ pagine kunt u ook zen hoe het bestellen in zjn werk gaat. Heeft u vragen? neem gerust contact op.

http://www.taffe.nl