Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Veilige ingrepen

 

Er is veel veranderd en het wordt steeds en steeds beter. Cosmetische ingrepen zijn steeds gemakkelijker uit te voeren door bijvoorbeeld nieuwe methodes. Maar er blijven natuurlijk nog steeds risico’s. Bij elke behandeling of operatie is er kans op enkele nare gevolgen. Gelukkig worden deze kansen op risico’s steeds kleiner. Toch vind de overheid dat het nog net ietsjes duidelijker moet. De minister van Volksgezondheid heeft daarom enkele veranderingen doorgevoerd.

 

Een van de veranderingen van de minister van Volksgezondheid heeft te maken met televisie. Om preciezer te zijn de reclames van cosmetische klinieken. Het is nu verplicht voor cosmetische klinieken om een slogan toe te voegen. In dat slogan staat dat een cosmetische ingreep risico’s kent. Het is dus om de consument te waarschuwen. Naast het waarschuwen van de consument wil de minister van Volksgezondheid ook de burger kunnen inlichten. Hiervoor is een webpagina gelanceerd. De webpagina kan gevonden worden op de website van de rijksoverheid. Het kabinet wil dat mensen dat mensen goed geïnformeerd zijn over de mogelijke risico’s bij cosmetische ingrepen. De webpagina geeft onder andere antwoord op veel gestelde vragen als “Mag mijn behandelaar de cosmetische ingreep uitvoeren?”.

 

Maar de overheid is niet de enigste die graag cosmetische ingrepen veiliger wilt maken. Hoewel de overheid de consument alleen kan inlichten of waarschuwen ligt vooruitgang vooral bij de cosmetische kliniek zelf. Gelukkig laten cosmetische klinieken er geen gras over groeien en willen natuurlijk zelf ook de concurrentie voor blijven door de beste service te kunnen leveren. Het is daarom heel normaal geworden voor klinieken om niet langer meer te werken met verouderde apparatuur. Het klinkt misschien heel logisch, maar er wordt niet langer gewacht met het bestellen van een nieuw stuk apparatuur. Het resultaat is dat door de verfijnde technologie hangende oogleden in een half uurtje behandeld kunnen worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ervaringen ooglidcorrectie altijd erg positief zijn.

http://injectableklinieken.nl/behandelingen/ooglidcorrectie/