Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Zehnder Yucca designradiator, eindeloos jong

De klassieke designradiator Zehnder Yucca viert zijn verjaardag. In de afgelopen twintig jaar heeft de Yucca radiator van Zehnder, met zijn veelzijdige ontwerp en velerlei uitvoeringen, een bijzondere design en een efficiënte technologie blijvend kunnen combineren. Zijn slanke, zijdelings geopend ronde buizen zijn niet alleen mooi maar ook praktisch: In een mum van tijd kunnen niet alleen veel badhanddoeken worden opgehangen maar worden ze ook nog comfortabel voorverwarmd. De perfecte comfortbrenger voor in de badkamer, bovendien geeft zijn brede scala van modellen en afmetingen een enorme creatieve vrijheid. De veelzijdige designradiator Zehnder Yucca zorgt voor veel warmteafgifte en er bestaat er dan ook vrijwel geen limiet in het gebruik in de badkamer of enig andere ruimte in het interieur.

Een radiator met veelzijdige ondersteuning

Of het nu in de klassieke palm vorm is of het asymmetrisch design waarbij de Zehnder Yucca keuze biedt met een centrale stijgpijp aan de linker- of rechterzijde. De open zijde die hierdoor bij deze designradiator ontstaat zorgt dan ook voor gemak bij het ophangen van handdoeken in de badkamer. Het model is ook uit te rusten met een fraaie afdekplaat die de aansluitingen aan het zicht onttrekt. Tegelijkertijd zorgen het toegenomen aantal ronde buizen voor nog meer warmte afgifte en daarmee een aangename stralingswarmte. Ook de Zehnder Yucca spiegel biedt een puristisch design, die wordt versterkt door het spiegelelement.

Verwarmen met uitstraling

Alle Zehnder Yucca modellen bestaan uit precisie stalen buizen die zorgdragen voor een perfecte ondergrond voor de afwerking in tal van lakleuren. Kwaliteitslak wel te verstaan die zijn glans behoudt, zelfs onder maximale warmtebelasting. Een kwaliteit die dan ook bevestigd wordt door het hoogwaardige label, “gefabriceerd in Duitsland”. In vele briljante kleuren en chroom verkrijgbaar waarmee de radiator Zehnder Yucca zorgt voor het hoogste niveau van ontwerpvrijheid. Ook zorgt de designradiator voor een hoge flexibiliteit voor de verschillende ruimtelijke en hoge technische eisen dankzij verschillende lengtes en hoogtes. Ook zeer geschikt dus voor grotere ruimtes door de enkele of dubbelle verwarmingsbuis versies. De geringe diepte maakt Zehnder Yucca ook ideaal voor kleine badkamers en de elektrische of combinatie modellen maken weer dat deze designradiator in iedere ruimte voor warmte zorgt. De asymmetrische uitvoering is overigens ook erg geschikt als een elegante roomdivider. Meer ideeën in 3D met Zehnder designradiatoren in de badkamer zijn hier te vinden.